Invitarea colegilor
Cont & securitate
Din Utilizatori inviți colegi pe adresa de email, alegând rolul. Aceștia primesc un link de acceptare prin care își creează accesul.
Invitațiile au o valabilitate limitată; poți retrimite sau anula o invitație neacceptată.